金成姫 (Kim Sunghee) 激辛料理専門家 on Instagram: "韓国居酒屋『タンバム西麻布』へ🤗
梨泰院クラスファンにはたまらない雰囲気😆
ポッサムは、豚バラ肉と浅漬けキムチを白菜で巻き、旨辛さがたまらん😄
ポテチヂミは、カリッもちっの食感がたまらん😄(マッコリ欲する🤤)
豚足は、コラーゲンたっぷりでたまらん😄
ハラミ焼きは、タレの旨味が相乗になってたまらん😄
キムチチーズキンパは、キムチ炒めご飯にチーズがとろけてたまらん😄
最後は、オモニの麻婆豆腐を激辛でリクエスト😚海鮮系のスンドゥブにとろみをつけた感じ。辛味を帯びた餡が豆腐にからんでたまらん😄
韓国では、二日酔いの日に飲むプゴクスープもあったけれど、二日酔いじゃなかったから頼まなかったw
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Went to Korean izakaya "Tanbam Nishi Azabu".
An irresistible atmosphere for korean dorama fans.
Possum was made by wrapping pork belly and lightly pickled kimchi with Chinese cabbage, and the spiciness was irresistible.
Potechijimi had a crunchy texture.
Pig's trotter had enough collagen.
Harami-yaki had a synergistic taste of sauce.
Kimchi cheese gimbap was fried rice with kimchi and the cheese melts.
At the end, I requested Omoni's mapo tofu with spicy. It felt like the seafood sundubu is thickened. The spicy paste was entwined with tofu."
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