金成姫 (Kim Sunghee) 激辛料理専門家 on Instagram: "名古屋出張の番外編④
『台湾辛麺 鯱輪』
@karamen_shachirin
へ🤗宮崎のご当地麺を名古屋風にアレンジした台湾辛麺で、初訪問で選べる辛さのMAX5辛を注文❗️
豚や鶏系の出汁の旨味がありつつ、チリペッパー5杯分の辛味も効いていて温まる😆蒟蒻麺を選び、ニンニクや背脂入りにしたから、こってりとあっさりのメリハリが凄い😂完食できたから次のステージも食べてみたい😆カプサイシンソース入りらしいから、きっと辛さは大丈夫でおいしそう🤤
#台湾辛麺鯱輪 #鯱輪 #辛麺
#名古屋 #名古屋グルメ #栄 #栄グルメ #名古屋ラーメン #名古屋飯
#激辛 #激辛料理 #激辛グルメ #激辛料理研究家 #激辛女子 #リール
#매운 #라면
#出張飯 #noodle #noodles #extraspicy #spicy #ramen
#nagoya #nagoyagourmet #拉面
………………………………………………………………………………
Went to Nagoya business trip ④
To "Shachirin". Ordered the MAX5 spiciness that you can choose on your first visit with Taiwanese spicy noodles that arrange Miyazaki's local noodles in a Nagoya style.
While it has the umami of pork and chicken soup stock, the spiciness of 5 Tbsp of chili pepper is also effective and warms up. I chose konnyaku noodles and added garlic and backfat. I want to eat the next stage too. It seems that it contains capsaicin sauce, so the spiciness is surely okay and it looks delicious."
https://www.instagram.com/reel/CQ05KZygGVJ/