金成姫 (Kim Sunghee) 激辛料理専門家 on Instagram: "横浜中華街に新しくできた串鍋×火鍋専門店『成簽尚萬 横浜中華街店』へ🤗
串鍋100分食べ放題コース2980円〜、飲み放題は980円〜‼️
スープは、微辣、麻辣、覇王(超激辛)、海鮮、トマト、キノコから2種類選べます。遠赤外線で味を守る底の深い泥鍋に、超激辛とキノコスープがセットされ、串や調味料コーナーから、好きなものを取ってきて、実食❣️
キノコの旨味が凝縮されたスープには、豆腐類を。唐辛子と花椒が大量に入ったスープには、海鮮や肉類を。丁寧に串打ちされた気になる串を少しずつ一通り食べ、特に麻辣味に合う牛肉のパクチー巻きや食感豊かなミニタコにハマりました❣️
紹興酒をおかわりし、さらに満腹にw
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Went to the new hotpot specialty store "Seisenshouman" in Yokohama Chinatown.
Kushinabe 100 minutes all-you-can-eat course from 2980 yen, all-you-can-drink from 980 yen! ️
You can choose from two types of soup: mala (normal or spicy), seafood, tomatoes, and mushrooms.
Extra spicy and mushroom soup were set in a deep-bottomed pot that protects the taste with far infrared rays, and I could take my favorite food from the skewers and seasoning corner and eat it.
Tofu was added to the soup with the condensed flavor of mushrooms. For soup with a large amount of chili and sichuan pepper, matched seafood and meat. I ate the skewers that I was interested in particular, and I was addicted to the beef coriander rolls and the mini octopus with a rich texture. Refill Shaoxing wine and got full."
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