金成姫 (Kim Sunghee) 激辛料理専門家 on Instagram: "『大衆食堂ゆしまホール』へ。まずは、瓶を逆さにしネオンみたいに鮮やかなお酒「映えなシャリキン」で喉を潤し、ノスタルジックな雰囲気にとけこみました。こぼれ麻婆豆腐は、激辛で注文❣️スープで豆腐をすくうと受け皿に溢れる盛りっぷり❣️程良い麻辣に麺にも合いそうなスープ状の旨味もありました❣️
他には、煉獄ホルモン味噌炒め、スパイシーフライドポテト、よだれ鶏といった旨辛メニューは、紹興酒のつまみ向き❗️
レモンサワーに唐辛子をトッピングもあり❗️
限定イクラ丼は、温かいご飯にイクラと卵黄を口に運ぶと、良い塩梅で絡み合いいくらでも食べたいほどに😏
あと、卵サラダを包んだハムカツや肉汁溢れる小籠包メンチカツは食べ応えがあって魅力的❗️
鯖缶ポテサラは、ポテサラ×とびっこを缶詰に入れるセンスの良さに驚きました😀
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Went to "Yushima Hall" in Yushima. First of all, I drank "Photogenic Sharikin" at nostalgic atmosphere.
The spilled mapo tofu ordered extra spicy.
When I scooped up the tofu with soup, it overflowed in the saucer.
There was also umami that seems to go well with noodles.
Other spicy menus such as stir-fried purgatory hormone miso, spicy french fries, and sichuan chicken were suitable for Shaoxing wine or Lemon sour topped with chili pepper.
When I brought salmon roe and egg yolk to my mouth with warm rice, taisty and I wanted to eat as much as I want.
Also, the fried food was very satisfying and attractive.
Saba canned potato salad was surprised at the idea of putting potato salad x tobiko in cans."
https://www.instagram.com/p/CL_Ng_-ARwg/