金成姫 (Kim Sunghee) 激辛料理専門家 on Instagram: "『大阪餃子専門店よしこ』@五反田へ🥟
まずは、キンキンに冷えた自家製鬼サワーで喉を潤し、看板メニューの「ぎょうざ」をつまむ。小ぶりで香ばしい薄皮に、野菜の凝縮された甘味とほんのりニンニクの風味がある餡。醤油と特製辣油、味噌ダレと酢胡椒に、一個ずつつけたり、パクチーをトッピングしたら、一皿では終われない😋
キムラーは、私のファンの名称じゃなくて、キムチと辣油の造語。辣油が混ざることで、餃子により相性が良い!
パリッとした揚げ餃子からは、ジューシーな果実味テンプラニーニョの赤ワインをグラスで🍷
系列店『大阪焼肉・ホルモン ふたご』の「名物!半殺しキムチ」も新メニューに🤩半殺しとは長野県の方言で餅米を半分つぶすことからきており、野沢菜をつぶしながら味を染み込ませ、味は激辛なキムチ。また餃子が進む❣️
餃子はテイクアウトでも販売!
店内のフードメニューは280円〜580円、お酒は350円〜とお手頃なのも嬉しい!
会計後、あめちゃんもらって、おおきに!
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"Osaka gyoza Yoshiko" @ Gotanda.
First, lemon sour and "Gyoza". The small gyoza with a condensed sweetness of vegetables and a slight garlic flavor.
Soy sauce and special chili oil, miso sauce and vinegar and pepper, one by one, and topped with coriander, I got to want to order more.
Kimchi is not the name of my fan, but a coined word of kimchi and chili oil. By mixing chili oil, it goes well with dumplings!
From the crispy fried dumplings, a glass of juicy fruity red wine.
"Osaka Yakiniku Hormone Futago"'s affiliated store here also has a new menu. It's extra spicy kimchi.
The food menu is 280 yen to 580 yen, and the alcohol is 350 yen〜."
https://www.instagram.com/p/CNXGMKEA_SW/